Verse Bloemen voor bedrijven

Ons team staat 6 dagen voor u klaar, om uw wensen op het gebied van bloemen, boeketten, planten, rouw- en bruidswerk te realiseren!

Voor bedrijven

De uitstraling van uw bedrijf is uw visitekaartje. De balie in de receptie, de wachtkamer, en directie kamer zijn erg belangrijk voor de eerste indruk van uw klant. Wij bieden u een creatief arrangement of boeket aan, passend bij uw bedrijf. Doormiddel van een abonnement afgestemd op uw wensen, bent u altijd gegarandeerd op verse bloemen binnen uw bedrijf.

Prima Flora staat voor kwaliteit

Prima Flora staat voor kwaliteit! Deze kwaliteit vindt u terug in onze producten en dienstverlening. Het vaste team van Prima Flora is zeer vakkundig. Tevens worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold met de laatste ontwikkelingen binnen onze branche. Gedreven en enthousiast… Wij staan voor u klaar!

Altijd op zoek naar vernieuwing

Wij zijn altijd op zoek naar vernieuwing in bloemdecoratie’s, combinaties en styling. Spreek ons gerust aan, we zijn er voor u. Niet enkel voor de advisering en aanschaf van uw bloemen, maar zeker ook om u tips mee te geven over de best mogelijke verzorging.